Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ντροπή!


Πώς μπορεί η Γερμανία να συνεχίζει αυτή την απαξίωση ενάντια των Ελλήνων αδελφών μας; Δεν της ήταν αρκετό που τους πέταξε στη λάσπη, πρέπει τώρα να τους πετάξει και στη μιζέρια; Εδώ και τρία χρόνια η Γερμανία δεν παύει να κτυπά την Ελλάδα και τους Ελληνες. Πρότειναν να αγοράσουν τα νησιά τους και τώρα ένα εβδομαδιαίο περιοδικό* επιτρέπει στον εαυτό του να το κάνει και εξώφυλλο. Γράφει ο Jose Manuel Lamarque
Πότε άραγε θα πάρει τέλος ο Πανγερμανισμός;....
Πότε άραγε αυτή η χώρα, με το έγκλημα των δέκα εκατομυρίων Ευρωπαίων θυμάτων, θα υιοθετήσει επιτέλους μια έστω και φαινομενική αξιοπρέπεια, αντί να επαναλαμβάνει τις βαρβαρότητες του παρελθόντος, με διαφορετικό τρόπο, αλλά που όμως, είναι καθ’ εικόνα των όσων έχει ήδη διαπράξει;
Δεν είναι για την οικονομία της που πρέπει να είναι υπερήφανη, γιατί ο δρόμος για την ύφεση ξεκίνησε, και θα της ήταν χρήσιμο να κοιτάξει και προς τη μεριά του Ολλανδού γείτονά της, που υπήρξε κάποτε, η απεικόνιση της σοβαρότητας, της ελευθερίας και της εμπιστοσύνης των αγορών.

Αλτ στις γερμανικές απαιτήσεις που ξεπέρασαν το όριο του απαράδεκτου!


Ας ξεκινήσουμε την αντίσταση, άλλη μια φορά,
ενάντια στην γερμανική ηγεμονία, και ας ξυπνήσουν οι δημοκράτες, εάν υπάρχουν ακόμη, απέναντι στην απαίτηση αυτής της Καγκελαρίου που ξέχασε πολύ νωρίς το παρελθόν της.

Την ώρα που η Νokia κοντεύει να συντριβεί
από την Samsung και να οδηγήσει τη Φιλανδία στην πτώχευση, που η Σουηδία είναι ανίκανη να πει πως και γιατί έχασε την Ericson, τη Volvo και τη Saab, που το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στα χειρότερά του, το παράδειγμα δεν μπορεί να προέλθει από το βορά της Ευρώπης.

Αλτ στα ψέματα!


Η Ελλάδα δεν είναι καλά, είναι αλήθεια.
Μα οφείλουμε να κινητοποιηθούμε για την Ελλάδα, για τους Ελληνες. Η λέξη αλληλεγγύη δεν πρέπει να μείνει στο λεξικό, πρέπει να την κάνουμε πράξη.

Οι Γάλλοι ψήφισαν για έναν αέρα ελευθερίας.
Ψήφισαν ενάντια σε μια εξουσία, μιας σπάνιας βίας που θα άφηνε ορθάνοικτες τις πόρτες στο κόσμο της χρηματοπιστωτικής, των τραπεζών και των χρηματιστών. Για τον Σαρκοζί , ο χρηματιστηριακός τομέας είχε όλα τα δικαιώματα, και εάν είχε επανεκλεγεί, η χρηματιστηριακή βαρβαρότητα θα είχε εισβάλλει στα νοικοκυριά μας. Θα είχαμε γίνει οι σκλάβοι της δικτατορίας του χρηματιστηριακού τομέα.

Οι Γάλλοι είπαν ΟΧΙ!
Είμαστε ο λαός της Επανάσταση του 1789, ξέρουμε να ξεσηκωθούμε, γνωρίζουμε να διώχνουμε τους Τυράννους.

Σήμερα, όσο ποτέ. Οφείλουμε να βοηθήσουμε
τους Ελληνες αδελφούς μας. Είναι τα τεταμένα χέρια προς την Ελλάδα που πρέπει να σηκωθούν, και από την Αθήνα να δουν τις παλάμες μας. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει μια γερμανική αποικία.

Εάν το τελευταίο στήριγμα για την Ελλάδα
είναι η ένωση όλων των αριστερών δυνάμεων, τότε οι Έλληνες ας κινητοποιηθούν και ας ψηφίσουν για τις αριστερές δυνάμεις.

Ονειρευτήκαμε μια Ενωμένη Ευρώπη,
Ελεύθερη και Ειρηνική. Ο χρηματιστηριακός τομέας θέλει μια Ευρώπη που θα είναι ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου θα φορούμε όλοι μια στολή με ασπρόμαυρες λωρίδες και ένα αριθμό χαραγμένο στο μπράτσο.
Οπως οι Αγανακτισμένοι Ισπανοί, ας κινητοποιηθούμε και ας καταλάβουμε τους δρόμους, τις πλατείες, τις λεωφόρους, και ας πούμε ΟΧΙ!

ΟΧΙ! η Ελλάδα δεν πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ!


ΟΧΙ! η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει μια γερμανική αποικία
που θα διευθύνεται από ένα Γκαουλάιτερ ! ( ο επι κεφαλής μιας διοικητικής περιφέρειας επί ναζιστικού καθεστώτος).

ΟΧΙ! Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι μια χώρα κατώτερη των άλλων!


Η κ.Μέρκελ είπε για την εκλογή του Φρανσουά Ολλάντ
, ότι η Γαλλία γινόταν μια μεσογειακή χώρα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μια μεσογειακή χώρα, γιατί είναι από τη Μεσόγειο που θα έλθει η ανάπτυξη και αυτό, κανένας δεν μπορεί να το καταλάβει.

Την ανάπτυξη μπορούμε να την σκεφθούμε διαφορετικά,
αλλά τα στερεότυπα δεν πεθαίνουν εύκολα. Ας αλλάξουμε τη ζωή και ας μάθουμε να βάζουμε την ουτοπία στην καθημερινότητά μας, ας υπερασπιστούμε τη ζωή.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου