Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το γερμανικό κανάλι ARD για τα μεταλλεία Χαλκιδικής.


Ρεπορτάζ για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής και την “επένδυση” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που προβλήθηκε στις 14 Ιουλίου 2012 από το ΕuropaMagazin του κρατικού γερμανικού καναλιού ARD.

Δείτε το βίντεο και κάντε μια σύγκριση με τα Ελληνικά “Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης” και τα μεροληπτικά τους υπέρ της εταιρείας “ρεπορτάζ”… Η Γερμανίδα δημοσιογράφος Hilde Stadler δεν είναι ούτε Όλγα Τρέμη (ευτυχώς) ούτε Τάσος Τέλλογλου (δυο φορές ευτυχώς!) και έμεινε ανεπηρέαστη από την προπαγάνδα της εταιρείας και του Πάχτα. 
Kαι τη ρύπανση στο Στρατώνι “είδε”, και τα 3.500 στρέμματα δάσους που θα κοπούν στις Σκουριές, και τη δυναμική αντίδραση των κατοίκων στα σχέδια της εταιρείας.
Στο βίντεο υπάρχουν σκηνές από τη μεγάλη πορεία της 25ης Μαρτίου στη Μ. Παναγία και τα επεισόδια με τα ΜΑΤ που ακολούθησαν στο Χοντρό Δέντρο, – σκηνές που δεν τις έχει δείξει κανένα από τα εξαρτημένα Ελληνικά καναλάκια που ακολουθούν τη γραμμή Μπόμπολα-Κυβέρνησης-Τρόικας.
Δεν πειράζει… μέσω του κρατικού Γερμανικού καναλιού τις είδαν πολλές χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Υ.Σ. Υπολόγισαν ότι χρειάζεται 200 τόνους να εξορυχθούν για να φτιαχτεί ένα χρυσό δαχτυλίδι. Αυτό σημαίνει ότι θα διαλύσουν όλο το φυσικό περιβάλλον σε μια τεράστια έκταση. 
Θα ξυλώσουν όλο το δάσος και θα στραγγίξουν ότι νερό υπάρχει.
Αυτή η καταστροφή δεν αντισταθμίζεται σε καμία περίπτωση με την προσωρινή εργασία που θα αποκτήσουν ελάχιστοι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου