Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Δείτε ένα ακόμη βίντεο που έρχεται σε σύγκρουση με το σημερινό ιατρικό επιστημονικό κατεστημένο.

Δείτε στο 4:39 του βίντεο, που ο βραβευμένος με Νόμπελ Bertrand Russell, λέει στη διατριβή του για τα εμβόλια.
"Τα εμβόλια έχουν φτιαχθεί για να μετατρέπουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ελεγχόμενα ζόμπι. Για αυτό το λόγο έχει προστεθεί στα εμβόλια υδράργυρος και άλλα βαριά μέταλλα, που καταστρέφουν το μυαλό..."


'Οπως καταλαβαίνετε, η δήλωση του Bertrand Russell,δεν μπορεί να αναιρεθεί, από ιατρούς και καθηγητές, που θα τους χαρακτηρίζαμε "μετριότητες". 'Οταν ένας επιστήμονας του επιπέδου του Bertrand Russell, λέει αυτά τα πράγματα και ρισκάρει τη φήμη του, το κύρος του και τη ζωή του, αυτό το κάνει μόνο όταν έχει πειστεί απόλυτα για το ότι αυτό που λέει είναι αληθινό.
Ο κ. Russell
δεν είναι βιολόγος, ούτε ιατρός. Είναι μαθηματικός κορυφαίος φιλόσοφος, λογοτέχνης (Νόμπελ Λογοτεχνίας).

Τι τον κάνει όμως τόσο αξιόπιστο; Μέσα απο τα κείμενά του προκύπτει ότι έχει σχέση-επαφές με τη σκιώδη υπερκυβέρνηση της ανθρωπότητας. Με αυτούς τους "παγκόσμιους τραπεζίτες". Είναι αυτοί που χρηματοδοτούν τις φαρμακευτικές εταιρείες και όλα σχεδόν τα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.... Αυτό τα λέει όλα.

Δυστυχώς τα ΜΜΕ με την καθοδήγηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων αποβλακώνουν μαζικά την ανθρωπότητα.
Το χειρότερο από όλα όμως είναι οτι η σημερινή επιστημονική κοινότητα έχει μετατραπεί σε απίστευτα σκληροπυρηνικό ιερατείο, το οποίο δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ελευθερία του ανθρώπου, ούτε καν για την ελευθερία της σκέψης. Έχει ξεπεράσει προ πολλού την ιερά εξέταση του Μεσαίωνα. Αυτά που υπέστησαν ο Γαλιλαίος, ο Τζορνάνο Μπρούνο κ.ά, τα περνούν, κυριολεκτικά χιλιάδες διαφωνούντες επιστήμονες και πολλοί από αυτούς το πληρώνουν με τη ζωή τους...
Τέλος, να θυμήσουμε ότι στην κοινότητα των Μορμόνων απαγορεύονται οι εμβολιασμοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αρρωσταίνουν σπάνια, αλλά το κυριότερο, οι περιπτώσεις αυτιστικών παιδιών προσεγγίζουν το μηδέν. Αντίθετα στις Δυτικές κοινωνίες, ένα παιδί στα 166 παρουσιάζει συμπτώματα αυτισμού, εξαιτίας του υδραργύρου που περιέχεται στα εμβόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου