Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Γιατρός θεραπαεύει τον καρκίνο και άλλες ασθένειες με νηστειοθεραπεία!

Ως αιτία του κακού θεωρεί τις παραβάσεις στο φαγητό και στα φάρμακα... Δεκάδες ασθενείς επισκέπτονται καθημερινά το ιατρείο του απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας!
Γιατρός, ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, με ειδίκευση στη Γερμανία στον τομέα της κλινικής βιοχημείας και ανοσολογίας, καθώς και στις φυσικές θεραπείες,  θεραπεύει διάφορες ασθένειες, μεταξύ των οποίων και τον καρκίνο, με νηστειοθεραπεία! Δεκάδες ασθενείς επισκέπτονται καθημερινά το ιατρείο του, κάνοντας ουρές, απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας.  
Όπως αναφέρει στην εργασία του "Παραβάσεις και νηστειοθεραπεία", η χρησιμοποιούμενη μέθοδος είναι αυτή, που ανέπτυξε ο Ιπποκράτης, οι επιφανείς βυζαντινοί ιατροί, καθώς και ο αυστριακός γιατρός F. X. Mayer. 
Σύμφωνα με το επιστημονικό του συμπέρασμα
"οι παραβάσεις, που έχουν σχέση με το φαγητό και (σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό) αυτές, που έχουν σχέση με τα φάρμακα, δημιουργούν πολλά προβλήματα στον οργανισμό, επιβαρύνοντας κυρίως τη σωματική, αλλά και την ψυχική μας υγεία". 
Και προσθέτει: "Όταν το σώμα εμφανίζει κάποια αρρώστια ή κάποιο σύμπτωμα, πρόκειται για μια τέλεια μελετημένη αντίδραση στην προσπάθειά του να αντιρροπήσει τα λάθη μας με τον πιο γρήγορο και επιστημονικμό τρόπο. Η νηστεία και η εγκράτεια ως θεραπεία για σωματικές αρρώστιες είναι μια μέθοδος συνετή, ακίνδυνη, λογική και δίκαιη. 
Είναι συνετή, διότι σέβεται και δεν καταπιέζει τις σοφές αντιδράσεις του σώματος. 
Είναι ακίνδυνη, διότι αφήνει το σώμα να κάνει το ίδιο τη θεραπεία. Το σώμα εργάζεται πάντα με λεπτότητα και διακριτικότητα και γι' αυτό χωρίς παρενέργειες. 
Είναι λογική, γιατί δεν πολεμά την ίδια την αρρώστια, που είναι το αποτέλεσμα, αλλά την κατάχρηση του φαγητού και των φαρμάκων, που είναι από τις κύριες αιτίες της. 
Είναι, τέλος, δίκαιη, γιατί αντικαθιστά την ευεργετική ταλαιπωρία της αρρώστιας όχι με την άνεση και την απόλαυση, αλλά με την θεληματική στέρηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου