Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

«Σώστε το Νερό».

Την Κυριακή 18/5/2014, στη Θεσσαλονίκη διενεργείται δημοψήφισμα για την έκφραση των πολιτών αναφορικά με τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης εξέδωσε εγκύκλιο που απαγορεύει τη διενέργεια του δημοψηφίσματος και καλεί τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης Δένδια να είναι σε ετοιμότητα για όποιον δεν υπακούσει.
To Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια και Πάικο, απευθύνει στους φίλους Θεσσαλονικείς που αγωνίζονται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλονίκη και την οργάνωση ΣΩΣΤΕ το ΝΕΡΟ, ολόψυχη στήριξη και καταγγέλλει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, που όχι μόνο θυμίζουν άλλες εποχές αλλά και αποδεικνύουν ξεκάθαρα πια ότι κυβερνά κατ΄ εντολήν συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.
Ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αγαθού ζωής, του νερού, είναι συνυφασμένος και με τις αισχρές ενέργειες εκχώρησης του αέρα και των εδαφών μας, των χωριών μας και της αξιοπρέπειάς μας, μέσα από τις μεταλλευτικές άδειες για εξορύξεις που μεθοδεύονται στο Κιλκίς, στη Χαλκιδική, στις Σέρρες, στη Θράκη και σταδιακά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Είμαστε πολλοί – Δεν είμαστε 100, δεν είμαστε 200, είμαστε ΧΙΛΙΑΔΕΣ, γινόμαστε άλλοι ΤΟΣΟΙ!
Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια – Πάικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου