Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τελετή ορκομωσίας δημοτικής διοίκησης Παιονίας (δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων και σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων).

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου, η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής διοίκησης Παιονίας (δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων και σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων).
1Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης – Αξιούπολης – Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα αναπόδραστα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, απότοκα της οικονομικής κρίσης ενώ σημείωσε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη και η αγάπη προς το συνάνθρωπο οφείλουν ως παραδοσιακές αξίες να πρωταγωνιστήσουν και στις τοπικές υποθέσεις του Δήμου Παιονίας. Ο κ.κ. Δημήτριος συνεχάρη τη νέα Δημοτική Αρχή και ευχήθηκε φώτιση, δύναμη και αποτελεσματικότητα στο έργο που αναλαμβάνει.
Ακολούθως ο νέος Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης ανέπτυξε τη φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής υπογραμμίζοντας ότι θεμέλιά της είναι η συναίνεση, η ενότητα και η συνεργασία όλων για το καλό και το συμφέρον του τόπου και των πολιτών του Δήμου Παιονίας. 

Ο νέος Δήμαρχος Παιονίας έτεινε χείρα συνεργασίας προς όλους τους αντιπολιτευόμενους συνδυασμούς ζητώντας τους ουσιαστικά να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν για τη θετική προοπτική του Δήμου Παιονίας ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των Παιόνων.
Πηγή: http://www.goumenissa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου