Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.

Πυρ κατά ριπάς..............από τα ορύγματα της Γουμένισσας.
Χρήστος Σαμαράς, Δάσκαλος.


Τους υπεύθυνους  για τις γενοκτονίες οι κοινωνίες οφείλουν να τους τιμωρούν παραδειγματικά.

Σε έντονη διαπραγμάτευση φαίνεται ότι βρίσκεται η ελληνική πλευρά με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για απεμπλοκή της Ελλάδας από τις δεσμεύσεις (ή τα δεσμά) των μνημονίων. Δεν γνωρίζω εάν ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών θέσει στο τραπέζι της συζήτησης και αίτημα για παραπομπή της επικεφαλής του Ταμείου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ως μιας εκ των υπευθύνων της συντελεσθείσας γενοκτονίας σε βάρος του ελληνικού λαού. 


Ως γνωστό στο δικαστήριο της Δικαιοσύνης ή της Χάγης όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, παραπέμπονται οποιεσδήποτε υποθέσεις επιθυμεί ένα κράτος-μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ακόμα
και ένα που δεν είναι. Δικάζει συνήθως περιπτώσεις ηγετών εμπλεκομένων σε πολέμους και γενοκτονίες, με τελευταίο παράδειγμα τον Ράντοβαν Κάρατζιτς για τα εγκλήματα στον πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία και κυρίως βέβαια για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα.
Ίσως όμως κάποιος αναλογιστεί, ότι πολλοί που θα έπρεπε να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα απολαμβάνουν την ελευθερία τους φτύνοντας κατάμουτρα το παγκόσμιο δίκαιο και τη δημοκρατία. Πρώτοι στη λίστα μερικοί Αμερικανοί Πρόεδροι, αλλά και Ισραηλινοί, Ρώσοι, Αργεντινοί, Βραζιλιάνοι, Μεξικανοί, Χιλιανοί, Ιρανοί και άλλοι (Δεν επιλέχτηκαν τυχαία τα ονόματα κρατών, έχουν συμβεί σημεία και τέρατα στις χώρες τους).   
Επειδή λοιπόν, έχουμε ως χώρα απόλυτο, διεθνές και δημοκρατικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να ζητήσουμε άμεση σύλληψη και παραπομπή σε δίκη της Κριστίν Λαγκάρντ με βάση ισχυρά επιχειρήματα, αναφέρω μόνο κάποια από αυτά. Μείωση εισοδήματος κατά είκοσι πέντε τα εκατό. Μόνο σε περιόδους πολέμων συμβαίνουν τέτοιες οικονομικές κατολισθήσεις. Ενάμισι εκατομμύρια άνεργοι, περισσότεροι οι μη εργαζόμενοι από εκείνους που εργάζονται. Πρωτοφανή δεδομένα για ευρωπαϊκό κράτος. Δημόσιο χρέος στο εκατόν εβδομήντα πέντε τα εκατό του ΑΕΠ, μετά από πέντε χρόνια μνημονίου. Λαός κρυωμένος, φτωχοποιημένος, αποσυντονισμένος, απογοητευμένος. Υπερφορολόγηση, λουκέτα, χρέη στο Δημόσιο, στις τράπεζες και δόσεις, πολλές δόσεις.
(Πότε θα αντιληφθούν ότι δεν είναι το πρόβλημα οι δόσεις, αλλά ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθεί ακόμα και η μία δόση, όχι οι υπόλοιπες. Δεν χρειάζεται δόσεις ό ελεύθερος επαγγελματίας για να πληρώσει τα ασφαλιστικά του ταμεία, αλλά πελάτες για να επανεκκινήσει την επιχείρησή του, να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, να προσλάβει προσωπικό. Με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τις δίμηνες, τρίμηνες συμβάσεις και επεμβάσεις του κρατικού μηχανισμού, δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη.)
Αλλά τελικά εκείνο που πραγματικά αποτελεί όνειδο για την κατηγορουμένη, είναι η αφαίρεση μιας ολόκληρης γενιάς από το υπόβαθρο της ασθμαίνουσας ελληνικής κοινωνίας. Εκατόν είκοσι χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες επιστήμονες αναζητούν τη  γη της επαγγελίας σε χώρες του εξωτερικού. Ποιοι δικαστές θα αγνοήσουν το νέο παιδομάζωμα ; Ποιοι ένορκοι θα κλείσουν τα μάτια στους φόρους αίματος που καταβάλουν οι δύσμοιροι Έλληνες ;
Συνωστίζονται αρκετοί μετά την επικεφαλής του Διεθνούς Ταμείου. Εγχώριοι και εξωχώριοι λιμοκοντόροι, φέροντες βαριές ευθύνες και διαπράττοντας οδυνηρά σφάλματα κατά τη άσκηση του δικαιώματος της διαχείρισης της εξουσίας, το οποίο τους παραχώρησε γενναιόδωρα ο ελληνικός λαός για να το χρησιμοποιήσουν συνετά. Οι Ερινύες τους περιτριγυρίζουν απειλητικά και το αναπόφευκτο έργο τους θα ολοκληρωθεί σύντομα. 
Πηγή: http://samarasxristos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου