Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1 και 2.

Πυρ κατά ριπάς…από τα ορύγματα της Γουμένισσας
Χρήστος Σαμαράς, Δάσκαλος
 
Τα έμβια όντα διαθέτουν πολλά και διαφορετικά ζωτικά όργανα, τα οποία ενεργοποιούν για την επίτευξη του πρωταρχικού τους, ενστικτώδους στόχου : την επιβίωση και την αυτοσυντήρηση. Πολλές φορές παρουσιάζονται οργανικές δυσλειτουργίες, ακόμη και σε παραπάνω από ένα χρήσιμα εργαλεία του σώματος, αλλά παρόλα αυτά ο οργανισμός καταφέρνει να επιδιορθώνει, να αντικαθιστά ή και να παρακάμπτει ώστε να ανταπεξέλθει στον αρχέγονο προορισμό του, τη διαιώνιση του είδους του. Ένα μόνο όργανο δεν δύναται να υπερκεράσει : τον εγκέφαλο. Ίσως χάσει ένα χέρι, ένα πόδι, έναν νεφρό, ένα πνευμόνι ή ό,τι άλλο, αλλά όταν αποκοπεί η λειτουργία του εγκεφάλου θεωρείται πως παύει η ζωή.

Σε αυτό λοιπόν το ευρωπαϊκό σώμα, το κεφάλι και κυρίως ο εγκέφαλος, είναι η Ελλάδα. Ουδείς δικαιούται, ούτε καν να διανοηθεί, πως θα μπορούσε να ανακατευθύνει τον πλου της χώρας εκτός Ευρώπης. Σε κανένα Έλληνα Πρωθυπουργό, Υπουργό πολιτικό και γενικά σε ουδένα από τους αρμόδιους για την πορεία της χώρας στην ιστορική της διαδρομή, δεν έχει παραχωρηθεί εξουσιοδότηση ούτε καν για σκέψη, πόσο μάλλον για διαπραγμάτευση, για αποχώρηση, ομαλή ή μη από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα διάφορα σχέδια για απομάκρυνση της χώρας από το κυρίαρχο «σώμα» της φανερά ή κρυφά, από τους ταγούς της διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής αποτελούν γελοιότητα και οι υπαίτιοι πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τις θέσεις που κατέχουν. Όχι από εμάς, αλλά από τα ίδια τους τα κοινοβούλια. Ο κύριος Σόιμπλε έχει μια μόνο επιλογή : παραίτηση. Το ζήτησαν ήδη Γερμανοί βουλευτές. Διότι είναι ένα πράγμα να προσπαθείς να πείσεις κάποιον να ακολουθήσει έναν συγκεκριμένο δρόμο που είναι προς όφελός του κατά την άποψή σου, και άλλο να εκβιάζεις και να επιβάλλεις με απειλές και χρήση βίας (περί αυτού πρόκειται όταν ζητούσε Grexit) την «ορθή» σου στρατηγική.
Το ίδιο ισχύει και για τους δραχμοφόρους πρώην (ευτυχώς) Υπουργούς, τους οποίους ορθώς «παραίτησε» ο Πρωθυπουργός. Κανονικά πρέπει να παραιτηθούν και από βουλευτές. Όταν πολιτεύονταν και εκλέγονταν δεν είχαν ενημερώσει τους ψηφοφόρους τους πως σχεδίαζαν επιστροφή στη δραχμή και έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και κατ’ επέκταση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Λοιπόν, κύριοι, δεν σας ανήκει η διαπραγμάτευση του ευρωπαϊκού ρου της κεφαλής της Ευρώπης. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν σας να υποθηκεύσετε το μέλλον των επόμενων γενεών και να αναγκάσετε τη χώρα να βολοδέρνει για αιώνες στην αμφιβολία και στην απαξίωση. Ούτε και η Ευρώπη μπορεί να πορεύεται στην ιστορία των Εθνών ευνουχισμένη και με ακρωτηριασμένο το βασικότερο μέλος της. Οι λαοί να απομονώσουν τους φορείς  αερομεταδιδόμενων δολοφονικών ιών και να τους ενταφιάσουν οριστικά στη λήθη.
Μόνο η Γαλλία ήρθη στο ύψος των περιστάσεων.

Μια φράση τα λέει όλα : JAMAIS SANS LA GRECE. ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Πραγματικά έπαιξαν με τη φωτιά στριμώχνοντας την Ελλάδα στη γωνία. Γιατί τότε, όπως πολύ «εύγλωττα» η εικόνα του LOBS φανερώνει, θα μπορούσαμε να τους έχουμε γυρίσει την πλάτη. Αναρωτήθηκα για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, κατά πόσο αυτό θα επηρέαζε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Αν δηλαδή τους καιγόταν καρφάκι για την παρουσία ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Αν η Ευρώπη ήταν κορυφαία μάρκα (brand), τότε θα είχε πάνω δεξιά αντί το γνωστό R που πιστοποιεί την αυθεντικότητα της μάρκας, ένα GR. Η Ευρώπη είναι γνωστή στην ελληνική μυθολογία ως κόρη του Φοίνικα που απήγαγε ο Δίας μεταμορφωμένος σε κάτασπρο ταύρο και την οδήγησε στην Κρήτη όπου απέκτησε μαζί της τρία παιδιά με πρωτότοκο τον βασιλιά Μίνωα. Άρα το σήμα κατατεθέν και το όνομα ανήκουν στην Ελλάδα. Αν τους γυρίσουμε την πλάτη θα πρέπει να επιστρέψουν και το όνομα.
Οι δυο Παγκόσμιοι Πόλεμοι αποτέλεσαν μνημείο μισανθρωπίας με όλα τα γνωστά επακόλουθα. Η Ελλάδα στο πλευρό των συμμάχων και στους δυο πολέμους, πλήρωσε βαριά τη συμμετοχή της στην ευρωομάδα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, όταν όλοι οι γείτονες της ενστερνίστηκαν τη φασιστική και ναζιστική ιδεολογία. Όρθωσε το ανάστημά της και συνέβαλε αποφασιστικά στην ήττα των μεγαλοεγκληματιών του κόσμου. Αν γυρίσουμε την πλάτη, πρέπει να μας επιστραφούν στο ακέραιο όλες μας οι απώλειες. Και επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, θα πιστωθεί στους Ευρωπαίους η οικονομική και η ανθρώπινη γενοκτονία, χωρίς περιθώριο αποπληρωμής.
Η συνεισφορά της Ελλάδας στον τομέα των επιστημών, της τέχνης και της πολιτικής είναι αδιαμφισβήτητη και από τους πιο μανιώδεις εχθρούς της. Αν γυρίσουμε την πλάτη, τα πνευματικά δικαιώματα που δωρεάν έχουν παραχωρηθεί προς όφελος των λαών της γης, πρέπει να αρχίσουν να καταβάλλονται ενδελεχώς, τάχιστα και ασκαρδαμυκτί. Για δόσεις θα το σκεφτούμε.
Τα ελληνικά αρχαία που κοσμούν δεκάδες εκατοντάδες μουσεία ανά τον κόσμο είναι πόλος έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών και αντίστοιχων εσόδων. Αν γυρίσουμε την πλάτη, πρέπει όλοι οι Έλληνες να βρουν χώρο στο σαλόνι τους για να φιλοξενήσουν και από ένα, καθώς θα απαιτηθεί η επιστροφή τους ως περιουσία του ελληνικού κράτους και επίσης θα υπάρξει οικονομική συμφωνία για κατάθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας μέρος των εισπραχθέντων εσόδων.
Για αιώνες η ελληνική γη και ο πεισματάρης λαός της αποτελούσε και αποτελεί ακόμη κυματοθραύστη των ισλαμιστικών επιδιώξεων προς την Ευρώπη. Η ιστορία βρίθει από γεγονότα και παραδείγματα. Αυτά τα διόδια οι Ευρωπαίοι δεν τα έχουν πληρώσει ποτέ. Αν γυρίσουμε την πλάτη θα νιώσουν στο μαλακό υπογάστριο τους τον ευγενικό μουσουλμανικό επεκτατισμό.
Τελικά, έξυπνος λαός οι Γάλλοι.
JAMAIS SANS LA GRECE. ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  
Πηγή: http://samarasxristos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου